Tanuld online kommunikációs módszerünkkel
az angol nyelvet úgy,
hogy a tanár csak rád figyel!

Szólalj meg már az első online órádon angolul!

Ha még nem mersz mások előtt megszólalni angolul, válaszd online magánóránkat!

Az online magánóra csak rólad szól!

Magánóráink alkalmával a helyes alapok megszerzése, és az angol gondolkodási készség azonnali kialakítása mellett, különösen nagy hangsúlyt fektetünk a személyes igényeidre. Ha van olyan téma, amivel kifejezetten foglalkoznál, tanáraink beépítik a tantervedbe és aköré építik fel a veled való órákat. A folyamatos haladási riportoknak köszönhetően pontosan fogod tudni, hogy mennyit haladtál a velünk töltött idő alatt.

Milyen szisztéma szerint tanítunk?

Amennyiben online magánórát választasz, te magad alakítod az órarended, te döntöd el, mikor van időd az angoltudásod fejlesztésére. Ha még bátortalan vagy mások előtt megszólalni angolul, tanáraink segítségével az oktatás végére ezzel nem lesz problémád! A magánórák mellett lehetőséged nyílik havi két alkalommal csoportos órán is részt venni, ahol le is tesztelheted, mennyit haladtál! A magánórán szerzett önbizalommal a kurzus befejezését követően csatlakozhatsz is a szintednek megfelelő csoportos óránkhoz.

Miért lesz jó neked, ha a Don't Panicet választod?

Az angol gondolkodás és a folyamatos, magabiztos angol beszéd a fő célunk online magánóráink során. Ebben vagyunk erősek, és ezt adjuk át diákjainknak. Így ha elsősorban beszélni szeretnél és a való életben megállni a helyed angol nyelven, jó döntés minket választani. Ha inkább nyelvtant magolnál és magyar nyelvű magyarázatokat hallgatnál a párbeszédek, szituációs gyakorlatok helyett, nem mi leszünk a te nyelviskolád.

Prémium online magánóra a te igényeidhez igazodva

Prémium online magánórák

Online magánóráink mellett biztosítunk számodra két online csoportos órát is, ahol kipróbálhatod a velünk tanult magabiztos angol beszédet. 

Tedd meg az első lépést!

Szintmérés regisztráció

Jelentkezz ingyenes szintfelmérődre – próbáld ki rizikómentesen – kezdd el az utolsó angoltanfolyamot, amire életedben szükséged lesz!